Arrangement -

Workshop AR og VR – support og opplæring

Faggruppa for digitalisering inviterer til en ny faglig samling hos Mechatronics Innovation Lab (MIL) i Grimstad. Denne dagen setter vi fokus på AR og VR-løsninger som kan bli nyttige for din bedrift.
 
Virtual reality, augmented reality, mixed reality – kjært barn har mange navn. Teknologien går ut på å enten la seg forsvinne inn i en ny digital omgivelse, eller utvide virkeligheten med digitale elementer. Virtual reality utvikles raskt og blir beskrevet som «den neste smarttelefonen».
 

Rimelig og enkelt i bruk

Det finnes flere leverandører av AR, blant annet Microsoft sin Hololens eller Realware som er en rimeligere god løsning. Mulighetene og bruksområdene er mange, her er noen av dem: 

  • Inspeksjon av installasjoner og prosesser uten å være fysisk tilstede
  • Opplæring og remote assistance 
  • Delta fra hvor som helst
Bli med og prøv ut ulike løsninger for å vurdere bruksområder og hva som passer for din bedrift.
 

Praktisk

  • Begrenset antall plasser. Samlingen passer for operatører og avdelingsledere i produksjonen, men også administrative ledere med interesse for feltet.
  • Vi må ha påmelding fra alle som skal delta.  Ved stor interesse kan vi sette opp en ekstra sesjon fra kl. 09:00-11:30. Huk av for aktuelle valg ved påmelding.
  • Egenandeler faktureres i etterkant av samlingen. Dersom noen er påmeldt, men ikke dukker opp, fakturerer vi kr. 1 500 for no-show som dekke deler av arrangementskostandene våre.

Lunsj kan kjøpes i kantina på UiA.